Pravila valentinove nagradne igre (februar 2017)

ČLEN 1: ORGANIZATOR

Organizator nagradne igre je spletna stran Salsa addict Slovenia (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju z e-trgovino unikatnih izdelkov Unikatnica / Nina Kolar (soorganizator).

ČLEN 2: TRAJANJE in NAMEN NAGRADNE IGRE

Nagradna igra se izvaja z namenom promocije organizatorjev. Nagradna igra poteka od 15:00 8. februarja do 15:00 11. februarja 2017 (skupno 3 dni / 72 ur).

ČLEN 3: KANALI PROMOCIJE

Promocijski materiali bodo dostopni na uradni Facebook strani organizatorja in preko spletne strani http://salsa-addict.si/ .

ČLEN 4: NAGRADNI FOND

Nagradni fond vsebuje: komplet ročno izdelanega unikatnega avtorskega nakita (spodaj) – ogrlico, prstan in uhane, z vdelanimi pravimi cvetovi vrtnice in travniških spominčic.

ČLEN 5: POGOJI in NAČIN SODELOVANJA

Odgovoriti na nagradno vprašanje ALI preko facebook strani Salsa addict Slovenia (komentar) ALI preko spletne strani http://salsa-addict.si/ (kontaktnega obrazca /  na email naslov: salsaaddicts.si@gmail.com)

NAGRADNO VPRAŠANJE (in ODGOVOR):

Objavi svoj najljubši salsa/bachata/kizomba/zouk komad IN odgovori na vprašanje:

Kako se v grški mitologiji imenuje muza plesa?

A Eros

B Afrodita

C Terpsihora

D Erato

E Evterpa

Odgovor bo razkrit v nedeljo, 12. februarja 2017.

 

ČLEN 6: IZBOR in RAZGLASITEV NAGRAJENCEV

Žrebanje bo potekalo v soboto popoldne/zvečer, 11. februarja 2017.

Nagrajenec bo nato objavljen 12. februarja 2017 na spletni strani in facebook strani Salsa addict Slovenia.

ČLEN 7: NAPAKE IN NEPRAVILNO IZPOLNJENE PRIJAVE

Napačni/nepopolno napisani ter prepozno poslani odgovori so neveljavni in se ne bodo upoštevali pri izboru nagrajencev. V kolikor napišete odgovor na facebook ter ga pošljete tudi na email naslov, se šteje kot eden. Vkolikor sta si odgovora različna, se upošteva prvi poslani odgovor.

ČLEN 8: PREVZEM NAGRADE

Nagrajenec bo pozvan (fb objava in novica na spletni strani), da se javi (ime, priimek, naslov) preko Facebook strani organizatorja ali na email naslov salsaaddicts.si@gmail.com najkasneje do 14. februarja do 12 ure – v kolikor se nagrajenec ne javi, bomo v torek po 12. uri izvedli ponovno žrebanje.

ČLEN 9: SODELUJOČI V NAGRADNI IGRI

Sodelujoči ne morejo zahtevati nagrade v večjih količinah ali drugačne nagrade od navedene v pravilih nagradne igre. S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči sprejemajo pravila nagradne igre in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali.

ČLEN 10: PUBLICITETA

Sodelujoči soglaša, da se njegovo ime in priimek objavita na vseh sodelujočih spletnih straneh (facebook profilih in na spletni strani http://salsa-addict.si/)

ČLEN 11: MLADOLETNI SODELUJOČI V NAGRADNI IGRI

Mladoletne osebe lahko sodelujejo v nagradni igri v skladu z zakonom. Če je nagrajena oseba mladoletna, bodo nagrado prevzeli njeni starši oz. zakoniti zastopniki ali skrbniki.

ČLEN 12: DAVČNE OBVEZNOSTI

Dobitek v nagradni igri je po 3. točki tretjega odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42,00 EUR. Maksimalna vrednost nagrade v tej nagradni igri ne presega 42,00 EUR, zato organizator ni dolžan odvesti in poravnati akontacije dohodnine za nagrajenca.

ČLEN 13: MOŽNOST PREKINITVE NAGRADNE IGRE

Nagradna igra se lahko prekine v primeru okoliščin, za katere organizator ni odgovoren, ki jih ni bilo mogoče predvideti, se jim izogniti ali jih preprečiti. Sodelujoči bodo o prekinitvi nagradne igre obveščeni prek uradne Facebook strani.

ČLEN 14: VKLJUČENOST PODJETJA FACEBOOK/FACEBOOK DISCLAIMER

Ta promocija ni na noben način sponzorirana, potrjena, administrirana ali kakorkoli povezana s podjetjem Facebook. S sodelovanjem se uporabnik strinja in razume, da so vse informacije v nagradni igri posredovane organizatorju in ne podjetju Facebook.