Božičkova nagradna igra Buba

10.12.2014

ČLEN 1: ORGANIZATOR

Organizator nagradne igre je spletna stran Salsa addict Slovenia (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s ŠPC Buba, naslov:  Vodovodna 25, Ljubljana, Slovenija.

ČLEN 2: TRAJANJE in NAMEN NAGRADNE IGRE

Nagradna igra se izvaja z namenom promocije organizatorjev. Nagradna igra poteka od 10.12. 2014 do 15.12.2014 do polnoči.

ČLEN 3: KANALI PROMOCIJE

Promocijski materiali bodo dostopni na uradni Facebook strani organizatorja in na spletni strani.

ČLEN 4: NAGRADNI FOND

Nagradni fond vsebuje:

1 VSTOPNICO za dogodek Božični salsa party, vol. 8, ki bo potekal 20.12.2014 v Festivalni dvorani v Ljubljani. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar, drugo blago ali storitve.

ČLEN 5: POGOJI in NAČIN SODELOVANJA

Na facebook strani Salsa addict Slovenia: všečkati objavo in odgovoriti na nagradno vprašanje.

Preko spletne strani poslati pravilen odgovor na email naslov: salsaaddicts.si@gmail.com .

Na Facebooku bodo upoštevani VSI odgovori, ki bodo napisani v komentarju objave na facebook strani Salsa addict Slovenia ALI poslani na email naslov, ampak najkasneje do ponedeljka 15.12.2014 do polnoči.

NAGRADNO VPRAŠANJE: Kako dolgi (v centimetrih) so »hozentregerji« od Emirja in Aleša? (Ni napačnega odgovora)

Buba

ČLEN 6: IZBOR in RAZGLASITEV NAGRAJENCEV

Žrebanje bo potekalo v torek, 16.12.2014, na preplesavanju v ŠPC Buba.

Nagrajenec bo nato objavljen 17.12.2014 tudi na spletni strani in facebook strani Salsa addict Slovenia.

ČLEN 7: PREVZEM NAGRADE

V kolikor bo nagrajenec prisoten na preplesavanju v ŠPC Buba, bo karto prevzel tam.

Drugače pa bo pozvan, da se v zasebnem sporočilu javi preko Facebook strani organizatorja ali na email naslov salsaaddicts.si@gmail.com ali v ŠPC Buba (email ali facebook stran).

ČLEN 8: SODELUJOČI V NAGRADNI IGRI

Sodelujoči ne morejo zahtevati nagrade v večjih količinah ali pa drugačne nagrade od navedenih v pravilih nagradne igre. S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči sprejema pravila nagradne igre in se obvezuje, da jih bo upošteval.

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v ŠPC Buba in ekipa Salsa addict.

ČLEN 9: NAPAKE IN NEPRAVILNO IZPOLNJENE PRIJAVE

Napačni/nepopolno napisani (všečkanje strani in odgovor v komentarju ali odgovor na email naslov) ter prepozno poslani (po polnoči v ponedeljek zvečer) odgovori so neveljavni in se ne bodo upoštevali pri izboru nagrajencev. V kolikor napišete odgovor na facebook ter ga pošljete tudi na email naslov, se šteje kot eden.

ČLEN 10: PUBLICITETA

Sodelujoči soglaša, da se njegovo ime in priimek objavita na vseh sodelujočih spletnih straneh (facebook profilih in na spletni strani)

ČLEN 11: MLADOLETNI SODELUJOČI V NAGRADNI IGRI

Mladoletne osebe lahko sodelujejo v nagradni igri v skladu z zakonom. Če je nagrajena oseba mladoletna, bodo nagrado prevzeli njeni starši oz. zakoniti zastopniki ali skrbniki.

ČLEN 12: DAVČNE OBVEZNOSTI

Dobitek v nagradni igri je po 3. točki tretjega odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42,00 EUR. Maksimalna vrednost nagrade v tej nagradni igri ne presega 42,00 EUR, zato organizator ni dolžan odvesti in poravnati akontacije dohodnine za nagrajenca.

ČLEN 13: V PRIMERU PRAVNEGA SPORA

V primeru spora med organizatorjem in sodelujočimi je pristojno sodišče v Ljubljani.

ČLEN 14: MOŽNOST PREKINITVE NAGRADNE IGRE

Nagradna igra se lahko prekine v primeru okoliščin, za katere organizator ni odgovoren, ki jih ni bilo mogoče predvideti, se jim izogniti ali jih preprečiti. Sodelujoči bodo o prekinitvi nagradne igre obveščeni prek uradne Facebook strani.

ČLEN 15: VKLJUČENOST PODJETJA FACEBOOK/FACEBOOK DISCLAIMER Ta promocija ni na noben način sponzorirana, potrjena, administrirana ali kakorkoli povezana s podjetjem Facebook. S sodelovanjem se uporabnik strinja in razume, da so vse informacije v nagradni igri posredovane organizatorju in ne podjetju Facebook.