Zahvala po zabavi RD

Wow, najprej hvala vsem za tako množičen obisk in podporo dogodka, kljub malenkost nižjim temperaturam smo plesali s podaljškom do pol treh zjutraj.

Sedaj pa zahvala še 1x vsem sponzorjem, ki so nam omogočili, da smo dobili več kot 60 nagrad*, in to so bili: Cubana LjubljanaKizomba.siLatinissimo Dance SloveniaPS Dancefloor, Rueda.si, Salsateca Ljubljana, Salsa Slovenija, ŠPC Buba, poleg njih pa imamo še Kulinarika.nettrgovino Salsa ter Kreativnico Kalani ter Antonov Lounge bar, ki je poskbel, da ste lahko pili koktail Salsa addicts.

In ne pozabimo niti na naše čudovite nastopajoče – hvala El fuego loco in Anže&Kristina.

Za fotografijo pa sta včeraj poskrbela Vital Butinar in Leya Marinčič – fotke pridejo kmalu (objavljene bodo tudi na spletni strani). Če pa ima kdo kakšen posnetek pa lepo vabljeni, da nam ga objavite na zid/dogodek na facebooku ali pa pošljete na email (salsaaddicts.si@gmail.com).

Lep pozdrav in se beremo dalje 😛

Salsa addict ekipa

Opomba*: Seznam nagrajencev bo objavljen do nedelje na fb strani (tukaj malo kasneje) – prevzem nagrad bo možen po predhodnem dogovoru (email naslov salsaaddicts.si@gmail.com ali v naš inbox na fb spletni strani).

Sorry, comments are closed for this post.